Vrata otvara još jedan kompleks za rekreaciju i odmor: Park “Tesla” kutak za sve ljubitelje sporta

K. Š.
Foto: G.S.

BANjALUKA - Teniski, fudbalski i košarkaški tereni te igraonica i rođendaonica i još brojni sadržaji za djecu biće na raspolaganju građanima u novoosmišljenom Sportskom parku “Tesla” u naselju Petrićevac.

Ovaj jedinstven kompleks u gradu danas otvara vrata za sve ljubitelje sporta, bilo da se njime bave profesionalno ili rekreativno.

Pokretač i inicijator je Darko Stojković, stalni član organizacionog tima “Vivia run and more” vikend festivala, a brend menadžerka Teodora Čuković kazala je za “Glas Srpske” da su sa još jednim kolegom došli na ideju da rekonstruišu stare terene koji su tu bili i obuku im novo ruho.

- Pripreme su trajale oko dva mjeseca, a cilj nam je bio da napravimo nešto što ne postoji u našem gradu - kazala je Čukovićeva. 

Prema njenim riječima, pohvale i dobre reakcije dobili su od ljudi koji su u svijetu sporta, što im mnogo znači.

- Sam moto nam je u rečenici: “Tvojih sat vremena”, kao kontekst da u ovom brzom vremenu svakome treba da izdvoji dnevno sat za sebe, a predahnuti može u našem parku - pojasnila je ona. 

Kako kaže, tereni od danas zvanično počinju sa radom i radiće svaki dan, a sve dodatne informacije zainteresovani mogu pronaći na njihovoj “Instagram” stranici. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana