„Vodovod“ upozorava:Štednja vode ili redukcije

GS
 „Vodovod“ upozorava:Štednja vode ili redukcije

BANjALUKA -Usljed najavljenog rasta temperatura očekujemo povećanu potrošnju. Zato opet apelujemo na sve naše sugrađane da racionalno troše vodu, da budu solidarni, kako bi je bilo dovoljno za sve.

Saopšteno je ovo iz preduzeća „Vodovod“ a.d Banjaluka, iz kojeg su ujedno podsjetili i na nedavne probleme koje su imala naselja Dragočaj, Ramići, Kuljani i cijeli pravac prema Prijedoru, te sugrađane upozorili da taj problem negiranjem povećane potrošnje neće nestati.

-S naše strane, dajemo i davaćemo sve od sebe da sistem dobro funkcioniše. Ukoliko povećana potrošnja ugrozi sistem bićemo primorani da zbog opšteg interesa uvedemo nepopularne, ali neophodne redukcije. Takođe, napominjemo da je i dalje na snazi vanredna situacija i da voda smije da se upotrebljava samo za ličnu i potrebe domaćinstva – dodaju u saopštenju iz ovog preduzeća.

Napominju i da će komunalna policija, inspekcije i radnici „Vodovoda“ svakodnevno obilaziti cijelo područje grada u skladu sa svojim ovlašćenjima i intervenisati tamo gdje uoče zloupotrebu vode.

Timovi će obilaziti naselja:
-Šargovac, Tunjice, Dragočaj, Prijakovci, Kuljani;
– Mišin Han, Potkozarje, Verići, Piskavica;
-Donja Kola, Rekavice, Kola, Stričići,
– Pavlovac, Šibovi, Čokorska polja, Motike

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana