"Vodovod" saopštio koja naselja će dobiti vodu i gdje je na snazi redukcija

GS
"Vodovod" saopštio koja naselja će dobiti vodu i gdje je na snazi redukcija

BANjALUKA – Rezervoar „Rekavice“ je bez vode, a rezervoar „Zvijezda“, preko kojeg se vodom snabdijevaju Čokorska Polja, Bistrica, Borkovići, Gornja Piskavica i Donji Pervan, trpi povećanu potrošnju, pa apelujemo na stanovništvo tog područja, ukoliko želimo da izbjegnemo redukcije.

Saopštili su to iz banjalučkog „Vodovoda“ i dodali da je redukcija prema Trnu i Priječanima na snazi svaku noć od 23 do šest časova ujutro.

-Kada je riječ o rezervoaru „Tunjice“, danas u 14 časova puštamo krak prema Dragočaju i Ramićima. Želimo da vas podsjetimo da je ovo vrijeme kada mi puštamo vodu, te da je potrebno vremena da se popuni sistem i da stigne do svih. Manevrima na mreži Kuljane smo skinuli s rezervoara Tunjice osim 23. i 19. kuljanske ulice. 23. kuljanska je na liniji s Dragočajem i Ramićima, dakle danas može da očekuje vodu, a 19. je na kraku prema potkozarskim selima – kažu u „Vodovodu“.

Zamolili su potrošače za strpljenje i razumijevanje.

U „Vodovodu“ kažu da će dana sbiti izvođeni radovi u ulicama Koste Jarića (Starčevica), Karađorđevoj (Lauš), Sanskoj (Petrićevac), Veseli brijeg (Ada), Mlađe Ćusića (Rosulje), Jovana Raškovića (Paprikovac), Dositejevoj (Trn) te na Krčmaricama.

-Ekipe “Vodovoda” zadužene za lokalne vodovode danas će rješavati problem u Ljubačevu, Aginom Selu, Krupi i Borkovićima. U periodu izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih ulica i naselja –istakli su.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana