Voda iz česme u ulici Pere Drljače potekla poslije tri godine

J. Š.
Voda iz česme u ulici Pere Drljače potekla poslije tri godine

Banjaluka - Mještanima ulice Pere Drljače u naselju Potok, u čijim domaćinstvima su česme bile suve tri godine, konačno je riješen problem sa snabdijevanjem vodom.

Stanovnici ovog dijela grada, udaljenog nešto više od dva kilometra od centra, ostali su bez vode za vrijeme bujičnih poplava. Marina Rokvić-Miljković, koja s dvoje male djece živi u ovoj ulici, zahvalila je odborniku u Skupštini grada Drašku Stanivukoviću što je njoj i njenim komšijama pomogao da obezbijede vodu.

- Prije tri godine, kada je zbog poplave uništen izvor, svi su nam obećavali da će što prije sve popraviti, a da ćemo u kućama ponovo imati vodu. Međutim, ništa od toga i to pune tri godine - istakla je Miljkovićeva.

Stanivuković je saopštio da je zahvaljujući zajedničkoj akciji riješen problem snabdijevanja vodom domaćinstava u ulici Pere Drljače.

- Potpisivali smo peticiju, pisali pisma Gradskoj upravi, postavljao sam odbornička pitanja na sjednicama Skupštine i evo problem je konačno riješen - naveo je Stanivuković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana