"Veliki početak" kao kruna brojnih aktivnosti

GS
"Veliki početak" kao kruna brojnih aktivnosti

BANjALUKA - Manifestaciju „Veliki početak“ kao krunu svih onih aktivnosti koje Gradska uprava realizuje – od besplatnih udžbenika, podrške našim đacima i školama, Banjaluka će ove godine dočekati uz koncerte Ane Lazarević, grupe Kolonija i sjajne umjetnice Kaliopi.

Poručila je ovo savjetnica gradonačelnika Milada Šukalo, podsjetivši da će Banjaluka završetak ljeta već tradicionalno obilježiti uz manifestaciju „Veliki početak“ koja će trajati tri dana, i to u periodu do 1. do 3. septembra.

– Aktivno radimo i na pripremama za manifestaciju „Veliki početak“, kojoj se najviše raduju naši školarci. Kao i do sada u okviru ove manifestacije biće organizovano mnoštovo aktivnosti edukativnog, ali i sportsko-zabavnog karaktera. Pripremamo edukativne aktivnosti iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, sportske aktivnosti, a uvjerena sam da će se naši tinejdžeri  zasigurno obradovati koncertu Ane Lazarević, koji će biti urpiličen u nedjelju, 1. septembra, od 18 časova na platou ispred sportskog kompleksa kod Parka „Mladen Stojanović“. S druge strane, naše srednjoškolce i studente, ali i sve naše sugrađane u ponedjeljak, 2. septembra očekuju sjajni koncerti grupe Kolonija i umjetnice Kaliopi  – kazala je Šukalova.

Dodala je da naše školarce u okviru manifestacije „Veliki početak“ očekuju i brojna iznenađenja, ali i mnoštvo poklona korisnih za školu.

- Kao i do sada za naše školarce pripremili smo poklone u vidu školskog pribora i opreme za školu, a uz to naše đake obradovaćemo i besplatnim kartama za pozorište i Gradski olimpijski bazen, ali i besplatne dajak vožnje. Kroz ove aktivnosti želimo našim školarcima olakšati, ali i uljepšati njihov polazak u školu, njihov veliki početak – rekla je Šukalova.

Ona je takođe podsjetila da su, uporedo sa već ustaljenom praksom i aktivnostima u vezi sa podjelom besplatnih udžbenika za naše osnovce, u toku i redovne aktivnosti iscrtavanja horizontalne saobraćajne signalizacije u zonama škola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana