Vandali treći put uništili klupe

A. S.
Vandali treći put uništili klupe

BANjALUKA - Nedavno postavljene klupe za odmor kod pasarele na Starčevici ponovo su se našle na udaru vandala, a kao i ranije otkinute su i polomljene daske za sjedenje. Tako je onemogućeno brojnim stanarima okolnih zgrada da se druže na omiljenom mjestu za okupljanje.

Ogorčeni građani kažu da je ovo već treći put u posljednjih šest mjeseci da su obijesni pojedinci uništili klupe.

- Veliki broj nas stanara ovdje izvodi mališane da se igraju, a mi roditelji sjedimo na tim klupama. Pored toga, veliki je broj penzionera koji ih koriste i stalno apelujemo na sve koji sjede da ne uništavaju komunalnu opremu. Međutim, već treći put ujutro smo zatekli polomljene daske - rekla je mještanka ulice Stevana Prvovenčanog, koja se nalazi u blizini pasarele.

Iz Odjeljenja za komunalne poslove ističu da svake godine na ovoj lokaciji više puta popravljaju i postavljaju nove klupe, zbog čega pozivaju sve građane da čuvaju zajedničku imovinu.

- Iako popravke i zamjene iziskuju određena sredstva, zbog savjesnih građana, koji pravilno koriste opremu, i ovaj put ćemo u najbržem roku sanirati štetu - istakli su iz odjeljenja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana