Uz “Zvjezdice” i “Vrapčiće” u Novu godinu

J.I.
Uz “Zvjezdice” i “Vrapčiće” u Novu godinu

BANjALUKA - Iako je do novogodišnje proslave ostalo manje od sedam dana za najmlađe sugrađane na Trgu Krajine pripremljen je zanimljiv program proslave, koji će biti održan 31. decembra.

Potvrdili su to iz grada te podvukli da proslava počinje u 11 časova.

Kako kažu, novogodišnjoj proslavi, svečanom odbrojavanju uz muzički program pridružiće se gradonačelnik Draško Stanivuković.

Program proslave, u trajanju od dva časa, počinje u 11 časova na Trgu Krajine, a mališane, kao i njihove roditelje, zabavljaće “Đurđevdanske zvjezdice”, Elena Kesić, “Dječiji hor Vrapčići” i hor “Mali princ”.

- Najmlađe posjetioce očekuje bogata ponuda, od početka dočeka pa sve do završetka, a posebno je zanimljiva porodica Djeda Mraza - Baka Mraz i Ježurko, koja će nastupati u 11.45 časova - naveli su organizatori.

Da sjajan ritam i zabava u srcu našeg grada uveliko traju, kako kažu organizatori, potvrđuju najmlađi sugrađani koji su imali priliku za besplatnu vožnju u kočijama glavnom gradskom saobraćajnicom te školu klizanja na Trgu Krajine.

- Praznična čarolija uveliko vlada Banjalukom, a u periodu od 19. do 25. decembra sugrađani mogu uživati u sjajnom programu “Banjalučke zime” - kazali su iz grada.Pra

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana