Umjetnošću pomažu Centru “Zaštiti me”

J. Sa.
Umjetnošću pomažu Centru “Zaštiti me”

BANjALUKA - Humanitarna i prodajna izložba radova profesora Akademije umjetnosti u Banjaluci okupila je ljude širokog srca koji su kupovinom umjetničkih djela pomogli u prikupljanju novca za uređenje prostorija u kojima borave štićenici Centra “Zaštiti me”.

Izložba je upriličena u okviru programa “Snješkovo”, u Dječijem pozorištu Republike Srpske. Zahvalnost društveno-odgovornim institucijama iskazala je direktor centra Zorica Kuzmanović Vasilić naglasivši da im njihova nesebična podrška mnogo znači.

- Zajednička ideja direktora Dječijeg pozorišta RS Ljiljane Labović Marinković, dekana Akademije Dragane Purković Macan, koje su me uključile u sve to, postala je stvarnost i na tome sam im zahvalna, jer time što misle na nas podržavaju rad i djecu koja borave u centru - rekla je Kuzmanović Vasilić, koja je u petak otvorila izložbu.

Labović Marinković je navela da su rezultati izložbe bili vidljivi odmah po njenom otvaranju, što je pokazatelj da u Banjaluci još ima humanih.

- Uvijek smo tu jedni za druge i jedni uz druge. Umjetnički predmeti krasiće hol Dječijeg pozorišta dokle god ima zainteresovanih - rekla je Labović Marinković.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana