Udruženje građana “Zdravo da ste”: Besplatne radionice za djecu

T. B.
Udruženje građana “Zdravo da ste”: Besplatne radionice za djecu

BANjALUKA - Udruženje građana “Zdravo da ste” realizuje projekat “Klubovi za djecu i porodicu”.

Radionice su besplatne i namijenjene djeci od šest do 15 godina, a svi koji žele mogu se pridružiti svakog ponedjeljka u 18 časova u prostorijama Udruženja “Zdravo da ste” u parku “Mladen Stojanović” i svakog četvrtka u 18.30 časova u prostorijama MZ Centar 1, u ulici Sime Šolaje 7. Iz udruženja su saopštili da je cilj ovog projekta da bude obezbijeđena veća uključenost djece u društveni život zajednice, bolja informisanost djece o prilikama i mogućnostima, oporavak djece od pandemije kroz uključivanje u različite edukativno-kreativne sadržaje te promocija zdravih navika, odgovornog ponašanja, solidarnosti i aktivizma.

- U prostorijama MZ Centar 1 i Omladinskom centru “Zdravo da ste” redovno imamo aktivnosti za kvalitetno sprovođenje slobodnog vremena i razvoja pozitivnih životnih vještina - kažu iz udruženja.

Kroz ovaj projekat pružaju i besplatne časove pomoći u učenju za osnovce, a zainteresovani se mogu javiti na broj telefona: 051/218-363 ili porukom na “Fejsbuk” stranicu udruženja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana