Učenici OŠ Sveti Sava sa Lauša posjetili Gradsku upravu

V. P.
Učenici OŠ Sveti Sava sa Lauša posjetili Gradsku upravu

Banjaluka - Učenici OŠ "Sveti Sava" iz naselja Lauš posjetili su u četvrtak Gradsku upravu i upoznali se sa načinom rada ove institucije.

Osnovci su svog domaćina, gradonačelnika Slobodana Gavranovića pitali kako je biti gradonačelnik te kada će dobiti parkić na Laušu.

- Djeca su naša radost i naša mladost, a njihova posjeta je najljepši događaj koji mi se desio posljednjih dana - kazao je Gavranović.

Učenik trećeg razreda Ana Ivanović je rekla da je bila jako uzbuđena zbog posjete te da je uživala u obilasku Gradske uprave.

- Pitala sam ga kako je biti gradonačelnik i koje osobine mora imati. Odgovorio je da gradonačelnik mora biti dobar i treba da bude spreman na sve situacije - kazala je Ana.

U obilasku je uživala i njena vršnjakinja Jovana Gatarić, koja je rekla da, ipak, ne bi mogla da se bavi politikom.

Poslije razgovora sa gradonačelnikom, sekretarom Skupštine grada Maricom Slavnić te šefom Kabineta gradonačelnika Ljiljom Dabić osnovci su obišli prijemnu kancelariju, gdje ih je šef Odsjeka za poslove prijemne kancelarije Biljana Birač upoznala sa načinom rada u ovoj kancelariji, kroz koju dnevno prođe u prosjeku do 1.500 građana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana