U planu deset novih igrališta

J. I.
U planu deset novih igrališta

BANjALUKA - U gradu je u ovoj godini planirana izgradnja igrališta u više naselja, a pokrenute su i javne nabavke za izbor izvođača radova za gradnju igrališta u naselju Kuljani, u blizini karting staze, kao i u sklopu novog vrtića “Zmaj Jova Jovanović” na Petrićevcu te za rekonstrukciju igrališta u ulici Marka Kraljevića u Obilićevu.

- Krenuli smo ambiciozno u ovu godinu te smo predvidjeli najmanje deset igrališta na području grada. Za tu namjenu izdvojili smo sredstva u iznosu od 250.000 KM. Uz sve to, budžetom smo planirali i druga sredstva od 300.000 KM i još dodatnih 100.000 KM za izgradnju komunalnih objekata te objekata slične namjene - rekao je ovlašćeni potpisnik u Odjeljenju za komunalne poslove Boriša Mandić.

Kako je naveo, planirano je najmanje deset igrališta, što ne znači da grad do kraja godine neće izraditi projektnu dokumentaciju za još neke druge lokacije. Dodao je da očekuju da će tokom marta krenuti i sa prvim radovima na terenu kako bi do ljeta mališani imali nova mjesta za igru.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana