U petak praznična vožnja sa djeda mrazom i Svetim Nikolom

Srna
U petak praznična vožnja sa djeda mrazom i Svetim Nikolom

BANjALUKA - Preduzeće "Autoprevoz" će u Banjaluci u petak, 16. decembra, organizovati besplatnu prazničnu vožnju sa Djeda Mrazom i Svetim Nikolom

"Dođite da sa vama podijelimo praznično raspoloženje i vedar duh, a kao i svake godine dijelimo poklone i nagrade našim vjernim putnicima, onim najmlađim i onim malo starijim", saopšteno je iz "Autoprevoza".

Praznična vožnja biće organizovana od 9.25 časova, a trasa putovanja predviđena je linijom broj 10 od Autobuske stanice do Obilićeva, te će u 10.00 časova ponovo krenuti, i to sa stajališta Orlovački put, Obilićevo, linijom broj 17 do Nove bolnice.

"Odmah nakon toga, u 10.30 časova, autobus će da nastavi svoju prazničnu vožnju sa stajališta Nova bolnica linijom 13A do Barlovaca.

Sa stajališta Barlovci polazak će biti u 11.20 časova, te će nastaviti linijom 13A do Zalužana, pa sve do Trna", navedeno je u saopštenju. Iz ovog preduzeća poručuju da linijom broj dva sa stajališta Trna u 11.45 časova autobus kreće do centra grada, tačnije stajališta kod "Pošte", a u 12.15 časova je planirano isključenje autobusa na stanici u centru grada.

"U navedeno vrijeme u pomenutom autobusu prevoz će biti besplatan za sve putnike", naveli su iz "Autoprevoza"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana