U Novoj varoši u Banjaluci otvorena moderna poslovnica NLB banke

Jana Kezić
Foto: D. Pozderović

BANjALUKA - U banjalučkom naselju Nova varoš u ulici Prvog krajiškog korpusa 9C danas je otvorena nova moderna poslovnica NLB banke, koja je prilagođena svim potrebama klijenata.

NLB banka a.d. Banjaluka je na svečanom otvaranju ove savremeno opremljene poslovnice ugostila poslovne partnere i klijente iz ovog dijela grada, kojima će ova poslovnica biti na usluzi nudeći visokokvalitetne usluge i servise uz ugodan ambijent tokom boravka u njoj.

Otvaranje nove poslovnice u ovom naselju, kako su naveli iz banke, rezultat je pažljivog osluškivanja potreba tržišta, kao i želja njihovih sadašnjih, ali i budućih, klijenata za sveobuhvatnim uslugama i mogućnošću da na jednom mjestu dobiju sve neophodne bankarske usluge.

- Iz tog razloga smo zatvorili tri manje poslovne jedinice - šaltera, a otvorili modernu savremenu poslovnicu, koja će klijentima nuditi sve usluge na jednom mjestu u naselju Nova varoš u kojem se u posljednjih nekoliko godina izgradio veliki broj stambeno-poslovnih objekata, upravo u ovom dijelu - poručili su iz ove banke.

Novootvorena poslovnica će, pored redovnih usluga platnog prometa, klijentima nuditi i usluge stambenih i potrošačkih kredita, oročavanja depozita, ugovaranja elektronskih servisa te savjetodavne finansijske usluge.

- U sklopu prostora klijentima je dostupna i zona 24/7, u kojoj je postavljen uplatno-isplatni bankomat za fizička lica, kao i CDS uređaj za polog gotovine za pravna lica na koji način klijenti mogu na vrlo jednostavan i siguran način u vremenu kad im najviše odgovara izvršiti polog pazara - rekli su u ovoj banci.

Sa fokusom na budućnost ovog regiona, NLB banka je posvećena stvaranju boljeg života za sadašnje i buduće generacije.

- Pored brige o klijentima svojom posvećenošću, znanjem i inovativnim rješenjima želimo doprinijeti stvaranju boljeg života, bolje budućnosti za sve nas - poručili su iz NLB-a.

Iz NLB banke su dodali da su povodom otvaranja nove poslovnice uručili donaciju Udruženju osoba oboljelih od dijabetesa Republike Srpske “DiabetNo1”, koje će u narednom periodu podržati u segmentu rada na preventivnim programima namijenjenim djeci i mladima.

Predsjednik uprave NLB banke a.d. Banjaluka Goran Babić kaže da im je želja da klijenti budu još zadovoljniji i da pored ugodnog boravka u poslovnici imaju i dodatne benefite.

- Pripremili smo prodajnu kampanju sa posebnim pogodnostima za sve postojeće i nove klijente koji budu koristili usluge u ovoj poslovnici do kraja jula, a koje uključuju povoljnije uslove kreditiranja i kamate na oročenu štednju - rekao je Babić i podsjetio da ova banka ima 46 poslovnica širom Srpske.

Sekretar Udruženja osoba oboljelih od dijabetesa “DiabetNo1” Maja Dubravac kaže da im ova donacija mnogo znači.

- Zahvaljujem u ime svih članova našeg udruženja i sa tim novcem sada možemo da nastavimo dalje naš rad. Radimo projekte i širimo znanje u vezi sa dijabetesom - rekla je ona. Važno je, kako kaže, da ljudi shvate šta je to zaista dijabetes i da to više ne bude tabu tema u društvu.

NLB banka a.d. Banjaluka intenzivno i kontinuirano radi na razvijanju proizvoda i usluga koji će olakšati svakodnevni život stanovništvu te poboljšati i unaprijediti poslovanje pravnih lica, klijenata banke.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana