U Motike uložena tri miliona KM

M. V.
U Motike uložena tri miliona KM

BANjALUKA - Gradonačelnik Draško Stanivuković sastao se sa mještanima Motika, sa kojima je razgovarao o investicijama vrijednim tri miliona KM koje podrazumijevaju izgradnju glavne saobraćajnice, mosta i dječijeg igrališta u tom naselju.

- Pred nama je izazov kako da riješimo pitanje saobraćaja, odnosno putne komunikacije kada počne izgradnja mosta u ovom naselju. To u prevodu znači da će putna komunikacija biti otežana. Mi smo razmotrili tri opcije. Jedna je izgradnja privremenog mosta, gdje bi radovi iznosili oko stotinu hiljada KM, što nije mali iznos. Druga opcija jeste dobijanje mosta od Oružanih snaga BiH, za šta još nemamo saglasnost, ali to bi nam mnogo značilo. Treći način je zaobilaznica, koja ima svojih izazova, te bi zaobilazne puteve dodatno opteretila i naštetila im, što bi uništilo postojeću infrastrukturu - rekao je gradonačelnik.

Naglasio je da su čuli mišljenja mještana, te su se dogovorili o novom sastanku. Poručio je da je ukupno u ovo naselje grad uložio više od tri miliona KM.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana