U Mišinom Hanu grade kancelariju mjesne zajednice i apoteku

D. V.
U Mišinom Hanu grade kancelariju mjesne zajednice i apoteku

Banjaluka - Dotrajali objekat Društvenog doma u Mišinom Hanu biće uskoro obnovljen i stavljen na raspolaganje mještanima u okviru aktivnosti na oživljavanju društvenih sadržaja u selima i prigradskom području, saopšteno je iz Odjeljenja za komunalne poslove.

- Naredne sedmice biće raspisan tender za izbor izvođača radova koji će obuhvatiti sanaciju i rekonstrukciju postojećeg objekta u Mišinom Hanu, koji danas nastanjuje oko 3.500 stanovnika. Kako je predviđeno projektom, u prizemlju će biti višenamjenska sala i apoteka, dok je na spratu predviđena kancelarija mjesne zajednice - kazali su u odjeljenju.

U okviru obnove društvenih domova i oživljavanja društvenih sadržaja u ruralnim sredinama prošle godine je u Ljubačevu izgrađen potpuno novi objekat, dok su obnovljeni, odnosno završeni objekti domova u Verićima, Dragočaju i Debeljacima. Istovremeno, rade se projekti sanacije društvenih domova u Rekavicama, Piskavici i  Zalužanima, koji će biti rađeni u narednom periodu.

Novi dom sagrađen je i u Krminama, gdje je u toku druga faza završnih radova na objektu kako bi bio u potpunosti završen i stavljen na raspolaganje mještanima tog kraja.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana