Turnir u fudbalu na pijesku 64. Ljeta na Vrbasu: Rekreativci bez premca

N. B.
Turnir u fudbalu na pijesku 64. Ljeta na Vrbasu: Rekreativci bez premca

Banjaluka - Ekipa Rekreativci pobjednik je drugog turnira u fudbalu na pijesku koji se igrao u okviru 64. "Ljeta na Vrbasu", pošto je u finalu poslije boljeg izvođenja penala savladala Tropik tim 2 sa 2:1. U regularnih 20 minuta bilo je 1:1.

Momci koji su nekada igrali za gradske fudbalske klubove pokazali su da i dalje dobro barataju loptom iako imaju koju godinu i kilogram više. Ekipa koja je zasluženo osvojila pehar, medalje i 500 KM nastupila je u sastavu: Dejan Kljajić, Oliver Gačić, Relja Đerić, Darko Jelić, Alen Lukajić, Slađan Lackanović, Dragan Tucanović i Srđan Tomašević.

Drugoplasiranom Tropik timu 2 pripala je nagrada od 300 KM a trećeplasiranom La Manšu 150 KM. Na turniru je nastupilo 12 ekipa, a publika na "Akvani" mogla je da vidi zanimljive utakmice sa mnogo atraktivnih poteza. Organizator drugog turnira koji je održan u sklopu 64. "Ljeta na Vrabsu" bila je Asocijacija za sport i rekreaciju. Do kraja "Ljeta na Vrbasu" još će biti odigran turnir u odbojci na pijesku koji počinje u petak, a nagradni fond iznosi 3.000 maraka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana