Trodnevna promocija grada u OC "Jahorina"

Srna
Trodnevna promocija grada u OC "Jahorina"

BANjALUKA - Turistička organizacija Banjaluka promovisaće turističke vrijednosti ovog grada od 6. do 8. marta u Olimpijskom centru "Jahorina", a biće upriličena i nagradna igra "Fotografije u gondoli".

Osim turističkih vrijednosti, biće promovisane i manifestacije u okviru "Proljeća u Banjaluci", gastronomska ponuda, te stranica "Vizit Banjaluka" na društvenim mrežama "Instagram" i "Fejsbuk", kao i organizovana distribucija promotivnog materijala.

U okviru promocije grada na Vrbasu za posjetioce Olimpijskog centra "Jahorina," interakcijom sa skijašima i ostalim posjetiocima, biće organizovana nagradna igra "Fotografije u gondoli".

Iz Turističke organizacije navode da će dobitnici biti nagrađeni vikendom u Banjaluci, raftingom na rijeci Vrbas, vožnjom dajak čamcem i degustacijom banjalučkog ćevapa.

Pravila nagradne igre su da posjetioci u gondoli naprave "selfi" fotografiju u adekvatnom ramu i objave je na svom "Instagram" ili "Fejsbuk" profilu, te označe stranicu "Vizit Banjaluka" i postave "haštag" "proljeceuBanjaluci2020".

Dobitnici nagrada biće birani na osnovu najviše skupljenih "lajkova", a njihova imena će biti objavljena na stranici "Vizit Banjaluka" sedam do deset dana nakon nagradne igre.

Promotivne aktivnosti biće održane na više lokacija Olimpijskog centra, a dominantne su Poljice i objekat "Olimpijski bar" gdje će biti emitovan promotivni film Banjaluke.

Povodom Dana žena, 8. marta, predstavnici Turističke organizacije Banjaluka podijeliće damama tulipan koji nosi naziv "Banjaluka".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana