Treća rolerijada u organizaciji Škole sporta “Zvjezdica”: Velika zabava na točkićima

N. R.
Treća rolerijada u organizaciji Škole sporta “Zvjezdica”: Velika zabava na točkićima

BANjALUKA - Treća rolerijada, koju organizuje Škola sporta “Zvjezdica” biće održana u subotu sa početkom u 12 časova na platou ispred Tržnog centra “Delta planet”.

Trener Škole sporta “Zvjezdica” Srboljub Vuković rekao je da su pripremili brojna iznenađenja, nagrade i medalje za sve učesnike.

- Učešće za djecu je besplatno, a do sada imamo oko sto prijavljenih. Svi prijavljeni dobiće medalje i diplome. Za najbolje učesnike smo pripremili nagrade koje su poklon paketi naših sponzora i donatora. U sklopu događaja, mališane će imati priliku da uživaju u nastupu klovna Fazonka te plesne grupe, a planirano je oslikavanje lica za mališane i druge aktivnosti - kazao je Vuković i dodao da ovakvi događaji podstiču mališane da se bave sportom.

Zbog epidemiološke situacije izazvane virusom korona, učesnici će biti razdvojeni u grupe uz obavezno pridržavanje svih mjera zaštite.

- Mališani će biti raspoređeni u četiri grupe u kojima će se držati  fizičke distance. Grupe određujemo na osnovu znanja vožnje rolera i raspoznaju se po bojama, i to plava, crvena, žuta i zelena grupa. Učesnici će se nalaziti na različitim lokacijama i neće se miješati - naglasio je Vuković.

Dodao je da će na rolerijadi učestvovati i djeca iz okolnih gradova te da ove godine neće biti prisutni prijatelji iz škola sporta iz Slovenije i Srbije. Svi koji žele da učestvuju u manifestaciji, mogu da se prijave i na dan rolerijade u terminu od 11 do 12 časova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana