TOBL pustio u upotrebu besplatan info broj: Brzo i lako do informacija o turističkoj ponudi Banjaluke

I.B.
TOBL pustio u upotrebu besplatan info broj: Brzo i lako do informacija o turističkoj ponudi Banjaluke

BANjALUKA- Turistička organizacija grada Banjaluka (TOBL) promovisala je i pustila u upotrebu besplatan info broj 0800 505 12.

Pozivom na ovaj broj svi građani i turisti mogu da dobiju informacije o turističkoj, kulturnoj, sportskoj i gastro ponudi koje nudi krajiška ljepotica.

Pomoćnica direktora TOBL-a Minja Šurlan kazala je da je TOBL jedina organizacija koja je realizovala ovakav projekat.

-Na jednom mjestu možete dobiti sve informacije u vezi sa turizmom, manifestacijama, ugostiteljstvom, kulturnim i sportskim događajima u Banjaluci i okolini. Poziv je besplatan sa svih fiksnih i mobilnih mreža u Republici Srpskoj i FBiH. Info centar radi od osam do 18 časova, svakog radnog dana, a subotom od osam do 14 časova. U tom periodu od naših turizmologa možete dobiti informacije koje vas zanimaju na engleskom, francuskom i maternjem jeziku. Nakon radnog vremena info centra pozivom na pomenuti broj možete ostaviti poruku, a odgovor ćete sutradan pronaći na našoj veb stranici - rekla je Šurlanova.

Ona je istakla da je zbog trenutne epidemiološke situacije veoma važna promocija ostanka u svojoj zemlji za vrijeme godišnjih odmora.

- Učinićemo sve da promovišemo ljepote i mogućnosti našeg grada - rekla je Šurlanova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana