"Svi za jedno, Jelen za sve" nova društveno odgovorna kampanja

Katarina Šaponja
"Svi za jedno, Jelen za sve" nova društveno odgovorna kampanja

BANjALUKA – U toku je nova društveno odgovorna kampanja "Svi za jedno, Jelen za sve" koju kompanija "Molson Coors BiH" i brend Jelen pivo sprovode u saradnji sa Organizacijom amputiraca UDAS.

Putem ove kampanje brend Jelen pivo i UDAS grade okruženje u kojem svako ima svoje mjesto, bez prepreka i bilo kakvih ograničenja za invalide.

Predsjednik Organizacije amputiraca UDAS Republike Srpske, Željko Vološ, istakao je ovom prilikom kako kroz ovu kampanju osobe sa invaliditetom imaju dobre i uspješne priče u našoj zajednici.

- Dali su nam šansu da budemo ravnopravni članovi društva i da na taj način napravimo iskorak – rekao je Vološ i zahvalio se ovim kompanijama, te izrazio nadu da će i u budućnosti nastaviti sa saradnjama.

Učesniik u promotivnim aktvnostima ove kampanje, Duško Uzelac, izrazio je zahvalnost Jelen pivu i "Molson Coors BiH" kompaniji što je omogućila da se čuje drugačiji glas o osobama sa invaliditetom.

- Meni učešće u jednoj ovakvoj kampanji veoma znači, kako bih mogao ispričati neke svoje životne anegdote koje su sastavni dio života osoba sa invaliditetom – neveo je Uzelac.

Kako kaže, svakodnevica ovakvih ljudi je drugačija, jer neke stvari rade teže, ali uz dosta napora uspješno rješavaju razne izazove koji se nađu pred njima.

- Do sada, otkako je izašao promotivni materijal za kampanju, doživio sam samo pozitivne reakcije i svakodnevno primam pregršt komplimenata, kako ja, tako i kolege koje su takođe učestvovale u spotu – rekao je Uzelac.

Senior marketing menadžer kompanije "Molson Coors BiH", Vladimir Rosić, kako oni sa brendom Jelen pivo kontinuirano i kroz različite aktivnosti već godinama pružaju podršku brojim uruženjima, pojedincima i događajima.

- Posebnu pažnju posvećujemo osobama sa invaliditetom, jer oni čine veliki dio populacije u našoj državi i srećni smo što imamo priliku da kreiramo ovakvu kampanju koja će u fokus staviti invalide kao afirmativne i ravnopravne članove društva – pojasnio je Rosić.

Prema njegovim riječima, od velikih kompanija se i očekuje da rade ovako velike stvari.

- Želim da se zahvalim svim akterima ove kampanje koji su podijelili svoje priče sa nama, na jedan poseban i neobičan način. Činjenica je da su te priče zabilježile impresivan broj pregleda i dobrih reakcija – saopštio je on i dodao kako su posebno ponosni na TV spot koji su proteklih dana snimali na par lokacija u RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana