Sve spremno za proslavu

N. B.
Sve spremno za proslavu

Banjaluka - Gradonačelnik Igor Radojičić je rekao da će sve dežurne gradske službe spremno dočekati 2017. godinu.

- Sve službe normalno funkcionišu, od gradskog saobraćaja, održavanja čistoće, snabdijevanja vodom, električnom energijom, Centra javne bezbjednosti i ostalih - rekao je u petak Radojičić, na prijemu za predstavnike dežurnih gradskih službi, koje će raditi za vrijeme praznika.

Dodao je da se očekuje da službe obavljaju redovno svoj posao i u toku novogodišnjih praznika i da bude što manje vanrednih događaja.

Jedna od dežurnih službi biće i "Čistoća". Direktor ovog preduzeća Aleksandar Bajić je rekao da će biti angažovani maksimalni resursi da bi grad bio očišćen poslije svih manifestacija.

- Ukoliko dođe i do padavina, spremni smo da reagujemo na terenu. Što se tiče odvoza smeća, u pojedinim dijelovima grada biće nešto promijenjen, ali svakodnevno će biti odvožen komunalni otpad - kazao je Bajić.

Od petka je promijenjen režim saobraćaja u ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića, s obzirom na to da će bina za novogodišnje proslave biti u toj ulici. Na proslavi na otvorenom Banjalučane i goste zabavljaće muzičke zvijezde Tijana Dapčević, Aleksandra Radović, Lukijan Ivanović i Dušan Svilar.

Uz bogat program za doček Dječije i Međunarodne nove godine, grad je obezbijedio i besplatan javni prevoz u novogodišnjoj noći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana