Sutra sajam na platou ispred “Krajiške kuće”

J. T.
Sutra sajam na platou ispred “Krajiške kuće”

BANjALUKA - U sklopu proslave i obilježavanja Dana grada Banjaluke, ali i drugog rođendana “Krajiške kuće” sutra na platou ispred “Krajiške kuće”, biće održana izložba poljoprivrednih proizvoda i prerađevina, domaće hrane, delicija i prirodne kozmetike.

Kazao je za “Glas Srpske” direktor banjalučkog Centra za razvoj sela i poljoprivrede Draško Ilić i dodao da će ova izložba nositi naziv “Plodovi i darovi grada Banje Luke 2022”.

- Svečanost će biti održana sutra sa početkom u 11 časova, svečanim prijemom za poljoprivredne proizvođače sa područja krajiške regije. Na ovaj način obilježićemo i dvije godine uspješne saradnje domaćih poljoprivrednih proizvođača i prerađivača i “Krajiške kuće”, odnosno banjalučkog Centra za razvoj poljoprivrede i sela - naveo je Ilić.

Dodao je kako će manifestacija biti svečano otvorena u 12 časova, kada će se prisutnima obratiti predstavnici Gradske uprave.

Nakon toga će na platou ispred “Krajiške kuće” biti upriličen kulturno-umjetnički program, u kojem će učestvovati članovi CKUDM “Veselin Masleša”.

- Pozivamo sve sugrađane i posjetioce da posjete ovu manifestaciju i budu naši dragi gosti i, na taj način, pruže podršku domaćim poljoprivrednim proizvođačima - naveo je Ilić.

Istog dana, u terminu od 11 do 17 časova, svi zainteresovani moći će da posjete ovu izložbu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana