Supermarket Đurić MBB otvorio vrata kupcima

J. P.
Supermarket Đurić MBB otvorio vrata kupcima

Banjaluka - Vlasnik kompanije "Đurić MBB" Miloš Đurić i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić otvorili su u petak supermarket "Đurić MBB" na drugom spratu trgovačkog centra "Centrum" u naselju Petrićevac.

Novi supermarket, kod kružnog toka na zapadnom tranzitu, prostire se na 1.300 metara kvadratnih i kupcima nudi širok asortiman domaćih i stranih proizvoda.

- Kupcima će svakodnevno na usluzi biti i 30 zaposlenih. Firma "Đurić MBB" posluje 20 godina u osam opština na prostoru Republike Srpske. U tih osam opština imamo oko 300 zaposlenih. Ovo je naš prvi market u Banjaluci. Jedan imamo u laktaškoj mjesnoj zajednici Trn, pored hotela "Viktorija". Do kraja ove ili početkom iduće godine planiramo da otvorimo i treći prodajni objekat u Dervišima u neposrednoj blizini prodajnog centra "Fis" - rekao je vlasnik kompanije "Đurić MBB" Miloš Đurić.

Naglasio je da su prioritet ove kompanije domaći proizvodi i proizvođači.

- Trudićemo se da tako i ostane. Daćemo svoj maksimum u narednom periodu i nadamo se da će to potrošači prepoznati - rekao je Đurić.

Gradonačelnik Igor Radojičić poželio je uspjeh kompaniji "Đurić MBB" ističući da se radi o firmi sa dobrim dosadašnjim rezultatima, te da je pohvalno što je u ovom objektu posao dobilo 30 mladih ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana