Šukalo:  „Veliki početak“ donosi mnoštvo poklona i iznenađenja

GS
Šukalo:  „Veliki početak“ donosi mnoštvo poklona i iznenađenja

BANjALUKA - Aktivno radimo na pripremama za manifestaciju „Veliki početak“, kojoj se najviše raduju naši školarci za koje smo osim besplatnih udžbenika pripremili mnoštvo poklona korisnih za školu, ali i sjajne edukativne, sportske i zabavne sadržaje.

Poručila je ovo savjetnica gradonačelnika Banjaluke Milada Šukalo, koja je pozvala školarce, roditelje, ali i sve sugrađane da se u nedjelju, 1. septembra od 18 časova na platou kod multifunkcionalne dvorane u Parku „Mladen Stojanović“ pridruže događaju koji Grad organizuje povodom početka nove školske godine.

-Pripremamo edukativne aktivnosti iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, sportske i zabavne aktivnosti, a uvjerena sam da će se naši tinejdžeri  zasigurno obradovati i nastupima Ane Lazarević, Danila Milosavljevića, Muzičkog ateljea „MaMa VoX“ i naših „Vrapčića“ – ističe Šukalova.

Dodaje da naše školarce u okviru manifestacije „Veliki početak“ očekuje zaista sjajna atmosfera, uz puštanje balona, te  brojna iznenađenja i mnoštvo poklona.

-Kao i do sada za naše školarce pripremili smo poklone u vidu školskog pribora i opreme za školu, a uz to naše đake obradovaćemo i besplatnim kartama za pozorište i Gradski olimpijski bazen, ali i pokloniti im besplatne dajak vožnje. Kroz ove aktivnosti želimo našim školarcima olakšati, ali i uljepšati njihov polazak u školu, njihov veliki početak – naglasila je savjetnica Šukalo.

Ona je još jednom podsjetila da su, uporedo sa već ustaljenom praksom i aktivnostima u vezi sa podjelom besplatnih udžbenika za naše osnovce, obnovljena i horizontalna saobraćajna signalizacija u zonama škola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana