Stanivuković: Vjerujemo da će Srpska open opet biti u Banjaluci

J. K.
Stanivuković: Vjerujemo da će Srpska open opet biti u Banjaluci

BANjALUKA - Sportski kompleks kod parka “Mladen Stojanović” građen je po etapama, što nije neobično za objekte ovog tipa. Možemo reći da smo dobili kvalitetnu cjelinu, na kojoj ćemo i dalje raditi.

Rekao je to juče gradonačelnik Draško Stanivuković tokom aktuelnog časa sjednice Skupštine grada. Tokom ljeta, kako je najavio, u kompleksu će biti organizovano nekoliko turnira, u košarci i malom fudbalu, dok ima i zainteresovanih iz poslovnog svijeta da tu imaju svoje aktivnosti.

- Grad razmišlja da na novom trgu oko tog kompleksa organizuje veće događaje, poput dočeka novogodišnjih praznika. Naravno da je potrebno da se građani naviknu, da taj ambijent oživimo - poručio je Stanivuković. Ističe da se nastavljaju radovi na kompleksu i da druga etapa znači krov.

- Moguće je da ćemo imati i donaciju iz fondova. Procijenjena vrijednost zatvorenog krova je od milion do milion i po KM, a otvorenog krova između tri i pet miliona. Razmatramo opcije, bavimo se aktivno i tražimo način kako tu priču da završimo do kraja. Imamo vjeru da će to biti najbolje i da će Srpska open opet biti u Banjaluci. Vjerujem da smo donijeli ispravnu odluku o ovom sportskom kompleksu, jer ovakav sadržaj je potreban Banjaluci - rekao je gradonačelnik.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana