Stanivuković: Podršku će dobiti svi penzioneri s prebivalištem u Banjaluci

G.S.
Stanivuković: Podršku će dobiti svi penzioneri s prebivalištem u Banjaluci

BANjALUKA - Gradonačelnik Draško Stanivuković kazao je da je, kada je riječ o isplati podrške od po 100 KM, ona tekla predviđenom dinamikom i da su penzioneri novac dobili 6. februara na žiro račune putem banaka ili putem “Pošte”.

- Od trenutka isplate dobijamo i pitanja u vezi sa isplatom podrške. Jedan dio penzionera ima problem sa isplatom i mi ih pozivamo da donesu dokaz o prebivalištu - kazao je gradonačelnik ističući da će podršku grada dobiti svaki penzioner sa mjestom prebivališta u Banjaluci.

S druge strane, kako je naveo, jedan dio je stekao status penzionera do 31. decembra 2022. i neki od njih su kazali da im nije obračunata podrška, te je i te penzionere pozvao da se prijave u Gradsku upravu, u Kancelariju za građane.

- Takođe, svaki penzioner koji je stekao status penzionera do 31. januara 2023. godine neka dođe u Kancelariju za građane i ostvariće pravo na novčanu podršku od 100 KM. Može biti i da jedan dio penzionera iz trećih razloga nije obuhvaćen, ali svako ko je penzioner i živi u gradu, ako se desio neki propust, želimo to da ispravimo i da svi imaju tu podršku - naglasio je on. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana