Stanivuković: Peticiju za moj opoziv potpisao i Alan Ford

GS
Stanivuković: Peticiju za moj opoziv potpisao i Alan Ford

BANjALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković postavio je na društvenim mrežama snimak koji kako kaže dokazuje neozbiljnost postupka potpisivanja peticije za njegov opoziv.

Na snimku, kako navodi Stanivuković nekoliko građana potpisuje peticiju za opoziv gradonačelnika uz lažne podatke, ne samo za jednu osobu, već pet osoba ističući da su mu to rodbina i komšije.

-Je li ovo upis za opoziv gradonačelnika? Mogu li upisati suprugu? Imam i komšiju, mogu li i njega upisati? Mogu li kćerku upisati, nas je četvero u kući, mogu ih sve upisati, i zeta, kada sam već tu? - upitao je građanin na snimku, a na sva ova pitanja dobio je potvrdan odgovor, te je sve ljude upisao.

Nakon potpisivanja stariji čovjek kaže da su sva imena koja je dao bila je lažna te da je upisao i lažni broj telefona.

-Možete potpisati koga hoćete, a kažu da se potpisao i Alan Ford - napisao Stanivuković  u opisu snimka na Instagramu. Dodaje da će ovom metodom peticija skupiti više potpisa nego što Banjaluka ima stanovnika.

Gradski odbor SNSD-a  je saopštio da su za pet dana prikupili 10.000 potpisa građana, a kako tvrdi Vlado Đajić, predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a, peticiju potpisuju i članovi PDP-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana