Stanivuković oštro odgovorio Trivićevoj

GS
Stanivuković oštro odgovorio Trivićevoj

BANjALUKA - Danas je 24. jul. Za tačno dva mjeseca i 13 dana će se znati koliko čija riječ vrijedi, kazao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

On je komentarisao nadavne izjave Jelene Trivić, kandidata za gradonačelnika Banjaluke, da će se on povući iz izborne trke u korist SNSD-ovog kandidata.

"Ne da se neću povući, nego ću pojačati svoj rad do ubjedljive pobjede. Ako ima bilo ko kome nije jasno koliko je laži do sada izrečeno od strane ove gospođe, biće jasno 6. oktobra. Poslije svake izjave ona ima nove teorije od koje nijedna nije tačna. Da je Dodik u bilo kom kontekstu spomenuo mene, rekla bi: 'Vidite jasno da je njegov kandidat, kao što sve vrijeme i govorim'. Kada Dodik spomene Šobota, onda ide nova priča da je odustao od mene i da povlačim kandidaturu", kazao je Stanivuković, prenose Nezavisne novine.

Kako je dodao, šta god da neko izjavi "ona će uklapati svoje projekcije i od svake izjave praviti nove teorije zavjere, jer je njen politički program, ali i cjelokupno njeno političko djelovanje jedna velika spekulacija i teorija zvjere".

"Doći će izbori, ja ću stajati iza svih svojih riječi, a neko se neće ni vidjeti od gomile laži koje su izrečene svo ovo vrijeme", zaključuje Stanivuković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana