Stanivuković čestitao Dan grada: Banjaluka je naša luka sreće

J. T.
Stanivuković čestitao Dan grada: Banjaluka je naša luka sreće

BANjALUKA - Gradonačelnik Draško Stanivuković uputio je sugrađanima čestitku povodom 22. aprila, Dana grada i 77. godišnjice oslobođenja Banjaluke od fašizma.

- Danas je dan kada je Banjaluka oslobođena i dan kada je nastavila da čuva i da se bori za slobodu. Prošle godine obećali smo da ćemo se truditi da život u našoj Banjaluci bude ljepši, lakši i da bude grad otvoren za svakoga. Ove godine, uz želju da nastavimo tako, mogu da kažem da smo u godini iza nas sve to i radili - navodi se u čestitki.

Dodao je da je ponosan što je gradonačelnik ovakvog grada.

- Ponosan sam na naše građane koji vole svoj grad i ponosan sam na sve ono što radimo zajedno. Mogu sa ponosom na ovaj istorijski datum da kažem da mi donosimo istorijske odluke i mijenjamo nabolje život građana - od raznih povlastica, programa podrške do neradne nedjelje koja će uskoro postati dio toga.

Naglasio je da je posebno ponosan zbog svega što je urađeno u proteklom periodu. 

- Pred nama je vrijeme u kojem ćemo zajedno nastaviti da snažimo našu Banju Luku, zbog nas, ali i zbog generacija koje dolaze. Srećan nam Dan grada! Banja Luka je naša luka sreće! - naveo je gradonačelnik u čestitki upućenoj sugrađanima povodom Dana grada.

 

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana