SRAMOTA: Uništen novi banjalučki vidikovac!

Glas Srpske
SRAMOTA: Uništen novi banjalučki vidikovac!

BANjALUKA - Vidikovac na banjalučkom Banja brdu, koji je otvoren prije osam dana, bio je protekle noći meta vandala, koji su polomili klupe koje su bile njegov sastavni dio.

Pomenuti vidikovac pretposljednjeg dana avgusta otvoren je uz riječi prvog čovjeka grada Draška Stanivukovića kako će on biti novi simbol i nova razglednica Banjaluke.

– Banjaluka je dobila svoj prvi vidikovac, odakle se pruža čaroban pogled na najljepši grad. Ovo je novi simbol i nova razglednica našeg grada. Naša želja bila je da se forma samog vidikovca uklopi i ušuška u prelijepoj prirodi Banj brda – poručio je tada gradonačelnik, istakavši da je prilikom izvođenja projekta sačuvano svako drvo.

Savjetnica gradonačelnika Banjaluke za društvene djelatnosti Milada Šukalo objavila na društvenim mrežama status u kojem za pomenuto djelo optužuje političke protivnike.

- Ovo nije djelo vandala, ovo je organizovano i namjerno uništavanje jednog sjajnog projekta. Najprljavija kampanja ikada je počela. Sramite se" - napisala je ona, ne precizirajući na koga tačno misli da stoji iza pomenutog vandalskog čina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana