Spektakularno veče: Banja Luka proslavila Međunarodni dan žena uz koncert Leksington benda

GS
Foto: A. Čavić

BANjALUKA- U fenomenalnoj atmosferi uz spektakularan koncert Leksington benda, Banja Luka je proslavila Međunarodni dan žena – Osmi mart.

Sportska dvorana „Borik“ bila je popunjena do posljednjeg mjesta, a sudeći po reakcijama publike bila je ovo zaista noć za pamćenje, koju je Grad Banja Luka poklonio svim sugrađanima povodom proslave Međunarodnog dana žena.

Banjalučka publika uživala je u dobro poznatim hitovima ove popularne grupe, a pridružio im se i gradonačelnik Draško Stanivuković, koji je zajedno sa pjevačem Bojanom Vaskovićem simbolično obradovao dame ružama.

-Na najljepši mogući način smo završili ovaj dan. Hvala svim damama koje naš grad čine posebnim i najljepšim. Ovo veče je bilo samo za njih. Ipak mi ćemo se truditi da svaki dan posvetimo našim majkama, bakama, sestrama i svim ženama koje volimo  – poručio je gradonačelnik.

Inače, gradonačelnik je jučerašnji dan posvetio damama našeg grada i zahvalio im se na svemu što čine za Banju Luku. Naime, nakon što je obišao naše dame na gradskoj Tržnici i obradovao ih cvijećem, pridružio se ženama iz gradske „Čistoće“ na doručku, a potom je obišao i obradovao i dvije banjalučke dame koje voze taksi.

Frontmen grupe Leksington Bojan Vasković poželio je svim damama mnogo sreće i zdravlja, poručivši da uvijek ostanu divne kakve i jesu.

-Velika mi je čast i zadovoljstvo što smo večeras u Banjoj Luci, gdje smo već nekoliko puta imali priliku da se družimo sa banjalučkom publikom i bilo je zaista fantastično. Svim damama bih poručio da ostanu tako divne, kao što su i do sad bile – poručio je Bojan Vasković, frontmen i pjevač grupe Leksington.

Osim Leksington benda, banjalučka publika sinoć se sjajno zabavila i uz mladog pjevača Stefana Sretenovića, koji je nastupio kao predgrupa Leksingtonu.

Podsjećamo, u okviru kampanje „Za život žena“ koju Grad Banja Luka sprovodi u saradnji sa udruženjima koja se bave pravima žena cijeli mart je u znaku žena. Ove godine fokus kampanje je na ženama preduzetnicama, pravima žena i svakako poseban program posvećen je ženskom zdravlju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana