Socijalistička partija: Vandalski performansi Stanivukovića, koji nema podršku

GS
Foto: GS

BANjALUKA- Postupci gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, kojima pokušava da omalovaži i degradira funkciju predsjednika Skupštine grada su ništa više nego vandalski performans i očigledno je da nema podršku za taj teatar, saopšteno je iz Gradskog odbora Socijalističke partije.

-Protiv čega protestuje neko ko je vlast? Da li gradonačelnik protestuje zbog, kako tvrdi, nečijeg nerada, ili pokušava da prikrije da je povukao žalbu u momentu kada se vršila uknjižba sa grada na preduzeće „Akvana“, čime se otvorila mogućnost da se povjerioci upišu na zemljište? – naveli su u banjalučkom odboru SP-a.

U ovom odboru smatraju da je nedopustivo da gradonačelnik najvećeg grada, kulturnog i administrativnog centra Republike Srpske, obija kancelarije, vrši mobing nad zaposlenima, prijeti, vrijeđa ucjenjuje i uslovljava.

Oni su naveli da postaje očigledno da Stanivukoviću ide u prilog da na prostoru gdje se nalazi "Akvana" izgradi pola milijarde KM vrijedan stambeni prostor.

-Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka insistira da se utvrde sve činjenice i da istina izađe na vidjelo. Nećemo dozvoliti otuđenje javne imovine niti uništenje jedinog javnog bazena otvorenog tipa u našem gradu - poručili su iz Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka.

Iz Policijske uprave Banjaluka juče su saopštili da preduzimaju mjere u vezi sa prijavom radnika Gradske uprave da im je zamjenom brava onemogućen ulazak u kancelarije.

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Ljubo Ninković izjavio je juče da nije mogao ući u kabinet u Gradskoj upravi jer su promijenjene brave, te da je obavijestio policiju.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana