Smotra dvotočkaša “Moto-fest” od 25. do 27. maja

J. K.
Smotra dvotočkaša “Moto-fest” od 25. do 27. maja

BANjALUKA - Svi ljubitelji dvotočkaša i sjajne muzike od 25. do 27. maja na tvrđavi Kastel moći će da uživaju u odličnoj zabavi i bogatom programu.

- Moto-klub “Stršljen”, koji je organizator ovog događaja, u grad donosi sjajan festivalski program, mnoštvo sadržaja, dobre energije i pozitivnog stava, koji će u Banjaluku i ovoga puta privući bajkere i posjetioce iz zemlje, regije, ali i svijeta - navedeno je u saopštenju.

Organizatori su najavili sjajan muzički program tokom tri festivalska dana, u okviru kojeg će nastupiti: “Koza mostra”, Goran Bare i “Majke”, “Kerber”, “Goblini”, “Deca loših muzičara”, “Ju grupa”, “Ortodoks Kelts”, “Iskaz”, “Let3”... Osim večernjeg tu je i sjajan dnevni muzički program, u okviru kojeg će nas zabavljati: “Najda - Balkan Trip”, “Rok apoteka”, Đango i “Space Conjbodžs” i “Strings”. Ulaz za sve bajkere i ove godine je besplatan, a ulaznice za koncertni program mogu da kupe putem prodajnog sistema njnjnj.gigsstridž.ba, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH.

Dodaju da će biti održan i Moto-sajam, na kojem će ponudu predstaviti najveći brendovi i proizvođači moto-opreme.

- Dolazak je potvrdilo više od 500 moto-klubova iz regije i Evrope, a očekuje se da će nekoliko hiljada bajkera biti u ovogodišnjem moto-defileu, 27. maja - kažu organizatori.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana