Smeće uklonjeno iz Gundulićeve, kontejneri nisu vraćeni

S.B.
Foto: S.K.

BANjALUKA- Smeće koje se nekoliko dana gomilalo ispred zgrade u Gundulićevoj ulici u banjalulkom naselju Centar Aleja je uklonjeno, ali kontejneri koji su bili ispred zgrade nisu vraćeni.

Otpad su komunalne ekipe uklonile nakon što je "Glas Srpske" objavio da  stanovnici ove zgrade  već dva dana pod prozorima imaju dvije mini deponije smeća jer su dva kontejnera koji se godinama nalaze na istim lokacijama ispred zgrade "nestali". 

S obzirom na to da ispred zgrade još nema kontejnera, odmah nakon odvoženja smeća na istom mjestu počelo je odlaganje smeća. 

Stručni savjetnik za poslove komunalne policije Siniša Štrbac rekao je ranije "Glasu Srpske"  da su u Gundulićevoj ulici uklonjeni kontejneri između zgrada gdje su već postojali.

- U narednom periodu građani će biti obaviješteni gdje su kontejneri izmješteni. Niko ne želi kontejnere ispred svoje kuće, iako je grad planskom dokumentacijom odredio gdje bi trebalo da stoje. U Gundulićevoj ulici imate stanare koji su "za" i "protiv" izmještanja kontejnera - rekao je Štrbac.

Pojasnio je da će kontejnere izmještati u sporedne ulice ili iza zgrada.

 

.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana