Škola u Petrićevcu dobija nove učionice

Agencije
Škola u Petrićevcu dobija nove učionice

Osnovna škola „Miloš Crnjanski” u banjalučkom naselju Petrićevac, zbog sve većeg priliva učenika, dobiće nove učionice. Dogradnja je planirana po uzoru na OŠ „Branko Radičević” na Starčevici, koja je dobila osam novih učionica.

Grad Banjaluka je raspisao javnu nabavku za izbor izvođača za izradu urbanističko-tehničkih uslova za dogradnju i izradu glavnog projekta. Direktor ove osnovne škole Ognjen Kos ističe da će dogradnja novih učionica mnogo značiti i učenicima i nastavnom osoblju.

-        Grad Banjaluka je još jednom pokazao da vodi računa o osnovnom obrazovanju i ovom prilikom želim da se zahvalim svima koji su uključeni u projekat dogradnje novih učionica. Ovo će olakšati rad i nastavnom kadru ali i stvoriti bolje uslove za naše učenike, što nam je svima prioritet – istakao je Ognjen Kos.

Grad Banjaluka je u budžetu predvidio sredstva za izradu potrebne dokumentacije i pribavljanje dozvola, a u Odjeljenju za komunalne poslove istakli su da očekuju da će republički organi uspjeti da obezbijede sredstva za izgradnju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana