Sjednice skupštine ni na vidiku

J. K.
Sjednice skupštine ni na vidiku

BANjALUKA - Iako su materijali za sjednicu Skupštine grada spremni, nema informacije kada će ona biti održana, niti kada će biti donesena odluka koja će omogućiti i dalje korištenje usluga javnog prevoza po povlaštenim cijenama za penzionere, višečlane porodice i druge kategorije obuhvaćene ovom odlukom.

Rekao je to gradonačelnik Draško Stanivuković nakon višečasovnog sastanka sa šefovima klubova odbornika u Skupštini grada i sa udruženjima čija su prava uskraćena zbog situacije sa Skupštinom grada.

- Taman kada ispunite jedan i drugi uslov, dobijete treći i tako u beskonačnost. Konstantno uslovljavanje mora prestati - kazao je Stanivuković i dodao da je uspio sa prevoznicima da dogovori da i tokom septembra koriste usluge javnog prevoza po povlaštenim cijenama, ali da za dalje prevoznici nemaju garanciju Skupštine.

Još jedno od važnih pitanja koje u posljednje vrijeme zbunjuje građane je naplata parking-prostora, a neposredno prije sastanka u Gradskoj upravi, objavljeno je da on od danas više nije besplatan i da će se naplata obavljati po starom cjenovniku. Parking-prostor u gradu bio je besplatan od 23. avgusta na osnovu odluke koju je Stanivuković donio bez skupštinske podrške.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana