Sjednica Skupštine grada Banjaluka 28. aprila, pred odbornicima 75 tačaka    

Sara Bojanić
Foto: S. Bojanić

BANjALUKA- Sjednica Skupštine grada Banjaluka biće održana u četvrtak 28. aprila u 9 časova, dok će nastavak sjednice biti 4. maja sa početkom u 10 časova.

Pred odbornicima će se naći 75 tačaka dnevnog reda, odlučio je danas skupštinski kolegijum. Između ostalog na dnevnom redu sjednice naći će se Poslovna zona Ramići, te izmjena regulacionog plana za izgradnju najvećeg gradskog parka.

Predsjednik Skupštine Grada Mladen Ilić istakao je da je nužno da se sjednica nastavi 4. maja zbog velikog broja tačaka dnevnog reda.

- Zbog mnogo tačaka dnevnog reda sjednica zakazana za 28. april  biće nastavljena u maju.  Očekujem da će održavanje sjednice proći bez problema. Pored kadrovskih pitanja imamo i veliki broj izmjena dijela regulacionih planova i izvještaja nekih gradskih preduzeća - kazao je Ilić.

Gradonačelnik  Draško Stanivuković rekao je da ovu sjednicu Skupštine grada stavlja u red važnih sjednica jer će se
raspravljati o  važnim pitanjima.
 

- Na nadolazećoj sjednici biće riječi o mnogo važnih tačaka. Što se tiče izgradnje najvećeg parka u gradu, izvršili smo određene izmjene dijela regulacionog plana. U čast postojanja 30 godina Republike Srpske želimo da park nosi naziv "Park Republike Srpske" gdje će svaki grad i opština u Republici Srpskoj imati kutak posvećen baš njima - istakao je Stanivuković.
 

Dodao je da se nada da će se riješiti tačka dnevnog reda i o rješenju pitanja poslovne zone Ramići.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana