Sistematski pregledi za upis u školu od 18. maja

G.S.
Sistematski pregledi za upis u školu od 18. maja

BANjALUKA - Dom zdravlja je u skladu sa preporukama Republičkog štaba za vanredne situacije, prilagodio rad sa 50 odsto kapaciteta, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove. O juče su pacijentima dostupne i usluge Odjeljenja za hematološku i biohemijsku dijagnostiku,

Specijalističke ambulante ginekologije i Službe za stomatološku zdravstvenu zaštitu. Otvorena je i laboratorija u ulici Vladike Platona,  od sedam do 14 časova, radnim danima.

Osim stomatološke ambulante u Osnovnoj školi  “Ivo Andrić”, stomatološke usluge najmlađim pacijentima pružaće i ambulante u školama “Branko Radičević” i  “Sveti Sava”.

Pedijatrijske ambulante kao i Savjetovalište za djecu radiće po ustaljenom režimu rada, odnosno u dvije smjene, svakim radnim danom. U Centru za vakcinacije sačinjeni su spiskovi djece koja, zbog novonastale epidemiološke situacije, nisu uspjela da dobiju vakcine, te će od danas biti pozivana.

Narednih dana biće napravljen plan pozivanja djece za sistematske preglede za upis u školu, sa kojim bi započeli u ponedjeljak, 18. maja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana