Saobraćajni kolaps u Banjaluci, nezgode zbog kiše i klizavog kolovoza (VIDEO)

N.T.
Saobraćajni kolaps u Banjaluci, nezgode zbog kiše i klizavog kolovoza (VIDEO)

BANjALUKA - Nekoliko saobraćajnih nezgoda desilo se jutros na brzom putu u naselju Zalužani i na banjalučkom Zapadnom tranzitu zbog čega su se stvorile ogromne gužve na ovim dionicama.

U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su da su se jutros desile dvije nezgode i u Zalužanima i na putu Banjaluka - Prijedor. Kazali su da nema povrijeđenih i u obe nezgode pričinjena je materijalna šteta.

- Jutros u 6.30 časova dogodila se nezgoda u kojoj su učestvovali “polo” kojim je upravljao S.L.G. i teretno vozilo “iveko” za čijim volanom je bio S.D.- rekli su u politiciji.

Dodali su da se u 6.50 desila kod Prijedorske petlje.

- U nezgodi su učestvovala dva “folksvagena” kojima su upravljali O.T. i R.K. kao i vozilo “mercedes” za čijim volanom je bio S.Đ.- pojasnili su u policiji i dodali da je u oba slučaja obavljen uviđaj.

Pretpostavlja se da je uzrok nezgoda klizav kolovoz zbog kiše koja pada cijelo jutro ali i nepažnja vozača.

Kako javljaju čitaoci "Glasa Srpske", desila i saobraćajna nezgoda kod benzinske pumpe "Petrol" na Zapadnom tranzitu. Očevici kažu da se desio i manji udes u blizini firme "Kramar" i da su zbog toga nastale ogromne gužve na tom dijelu puta.

"Mercedes" koji je učestvovao u nezgodi kod Prijedorske petlje se, kako se vidi na fotografiji objavljenoj u viber grupi "Patrole radari", okrenuo na kolovozu i završio na ostrvu koje dijeli dvije trake.

Kolaps je jutros nastao i na saobraćajnicama u skoro svim banjalučkim naseljima, kako zbog obilnih padavina tako i zbog novog režima saobraćaja i radova koji su u toku na saobraćajnicama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana