Saobraćajna nesreća ugasila semafor u ulici Olimpijskih pobjednika

A. T.
Saobraćajna nesreća ugasila semafor u ulici Olimpijskih pobjednika

BANjALUKA - Semafor na prometnoj raskrsnici između ulice Olimpijskih pobjednika i Gundulićeve, koji nije bio u funkciji od nedjelje, popravljen je, te se saobraćaj sada odvija bez poteškoća.

Saznajemo da je kvar na vertikalnoj saobraćajnoj signalizaciji izazvala saobraćajna nesreća, zbog čega je došlo do kvara i prestanka rada svih semafora na ovoj raskrsnici.

- Svakodnevno putujem na posao tom relacijom i primijetila sam da semafor tri dana nije radio, što je dovelo do stvaranja gužvi i zastoja na putu - kazala je Banjalučanka koja nije željela da joj objavimo ime.

Inače, radnici na terenu redovno popravljaju semafore, za šta je u gradskom budžetu za prošlu godinu bilo predviđeno 110.000 KM.

- U redovno održavanje semafora za postojeće semaforizovane raskrsnice spadaju zamjena sijalica, grla, osigurača, štitnika i sočiva, farbanje stubova, zamjena uništenih stubova i lanterni u saobraćajnim nesrećama, pranje sjenila i sočiva, kao i drugi radovi - stoji u programu zajedničke komunalne potrošnje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana