Sanacija mosta u Srpskim toplicama sljedeće sedmice

N. B.
Sanacija mosta u Srpskim toplicama sljedeće sedmice

Banjaluka - Rekonstrukcija mosta u Srpskim toplicama preko Vrbasa, koji je dosta oštećen, počeće u petak, 28. jula, što će dovesti do otežanog odvijanja saobraćaja, potvrdili su u Gradskoj upravi.

- Sanacija je neophodna kako bi se omogućio bezbjedan prelaz za vozila i pješake. Biće zamijenjen površinski sloj asfalta i postojeće pješačke staze, kao i popravljena oštećenja na konstrukciji. Održali smo sastanak sa izvođačem radova, preduzećem "Hidro-kop", na kome smo dogovorili da već počnu pripremni poslovi. Odlučili smo da sanacija počne pred vikend, kada su najmanje gužve. Radove će izvoditi od sedam do 20 časova, najviše tri do četiri dana - rekli su u Gradskoj upravi.

Apelovali su na vozače da imaju strpljenja.

- I pored toga što je saobraćaj u gradu otežan zbog obustave saobraćaja preko Zelenog mosta i preusmjeravanja vozila na okolne mostove, molimo učesnike da poštuju postavljenu signalizaciju i da budu strpljivi - kazali su u Gradskoj upravi.

Popravka mosta se izvodi u okviru redovnog održavanja mostova u kome je predviđena sanacija pasarele u ulici Rade Kondića, nadvožnjaka na Bulevaru Milutina Milankovića, Zelenog i Gradskog mosta, te podzemnog prolaza za univerzitetski kampus. Vrijednost svih ovih radova je 250.000 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana