Rješenja o stipendijima stižu u škole

D. S.
Rješenja o stipendijima stižu u škole

Banjaluka - Počela je podjela rješenja o dodjeli stipendija grada srednjoškolcima u njihovim školama i biće završena za deset dana.

Prva rješenja učenicima je prošle sedmice dodijelio gradonačelnik Slobodan Gavranović.

- Učenici Gimnazije, kojima je odobrena stipendija, rješenja o stipendiranju moći će da preuzmu danas, dok će sutra rješenja dobiti učenici Medicinske škole - istakli su u Gradskoj upravi. U petak će rješenja biti dodijeljena učenicima Tehničke i Ekonomske škole.

- Učenici Elektrotehničke škole "Nikola Tesla", Škole učenika u privredi i Gimnazije Katoličkog školskog centra rješenja će dobiti u ponedjeljak. Naredni dan rješenja će dobiti i učenici Poljoprivredne, Građevinske, Tehnološke škole i Srednjoškolskog centra "Ljubiša Mladenović" - poručili su u Gradskoj upravi.

Učenici Muzičke škole "Vlado Milošević", Srednjoškolskog centra "Gemit-Apeiron", Ugostiteljsko-trgovinsko-turističke škole i Srednjoškolskog centra "Gaudeamus" rješenja će moći preuzeti u srijedu, a dan kasnije Centra "Zaštiti me" i Centra za obrazovanje i vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora.

U školskoj 2015/2016. godini grad će stipendirati 1.166 učenika srednjih škola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana