Rezervacije za najluđu noć od 20 do 120 KM

Danijela Stokanić
Rezervacije za najluđu noć od 20 do 120 KM

Banjaluka - Stanovnici najvećeg grada Srpske koji se odluče da novu 2016. godinu dočekaju u nekom od restorana, kafića, klubova ili hotela moraće da izdvoje pozamašnu svotu novca jer se rezervacije u ugostiteljskim objektima za najluđu noć kreću od 20 pa do 120 KM.

Pored toga, ako se toj sumi dodaju i novogodišnje toalete i odijela, cipele, šminka i frizura, doček nove 2016. godine mogao bi iznositi, po osobi, i nekoliko stotina maraka.

Kako su objasnili ugostitelji, već su pripremili ponudu sa cjenovnikom za proslavu Nove godine i već vlada veliko interesovanje. Prema njihovim riječima, ne prođe dan a da ne prime na desetine rezervacija. Kod jednih je u tu cijenu uračunata neograničena konzumacija hrane i pića, dok kod drugih gosti imaju na raspolaganju "švedski sto" i piće dobrodošlice.

- Rezervacija za proslavu Nove godine kod nas je 100 maraka, a u cijenu su uračunati kompletna večera, aperitiv, šampanjac i novogodišnja tombola. Goste će zabavljati "Maskarada" bend - rekla je domaćica poznatog banjalučkog restorana "Stara Ada" Laura Jovanić i dodala da ima još slobodnih mjesta.

U restoranu "Integra" ističu da će goste u najluđoj noći zabavljati Bojan Čikić i Vesna Zmijanac, te da su rezervacije uveliko počele.

- Cijena rezervacije je 100 maraka, u okviru koje će gosti imati svečanu večeru, dok će piće naknadno plaćati. Slobodnih mjesta je ostalo još jako malo - rekli su u "Integri".

Doček nove godine biće organizovan i u kristalnoj sali hotela "Bosna", a rezervacija se kreće od 100 do 130 maraka.

- Goste će u novogodišnjoj noći zabavljati orkestar "Moderato". U cijenu od 100 maraka uračunata je večera i muzika uživo. Međutim, gosti koji nisu iz Banjaluke uz rezervaciju od 130 maraka dobiće i gratis noćenje - rekli su u ovom hotelu.

Dodali su da kad je u pitanju piće, cijene će ostati nepromijenjene.

Mlađi stanovnici najluđu noć će uglavnom provesti u nekom od klubova ili kafića, gdje su i rezervacije jeftinije.

U kafiću "Harmonija" ističu da je rezervacija za proslavu Nove godine 20 maraka.

- Goste će zabavljati "Barakuda bend", a u tih 20 maraka imaće i piće dobrodošlice i mezu. Interesovanje za novogodišnju noć kod nas je veliko, stalno zovu, raspituju se i rezervišu. Zadovoljni smo - rekao je šef Dušan Lakić.

Za toplu, porodičnu atmosferu u novogodišnjoj noći odlučio se Jovica Maksimović, koji kaže da će u 2016. godinu uploviti uz osmijehe i društvo najdražih osoba u njegovom životu.

- Nismo u mogućnosti da izdvojimo novac za slavlje u nekom restoranu, ali sam siguran da će nam i kod kuće biti lijepo - rekao je Maksimović.

Trg Krajine

Proslava Međunarodne nove godine biće organizovana i na otvorenom, i to na Trgu Krajine. Banjalučane, a i one koji to veče odluče da provedu u ovom gradu, na otvorenom će zabavljati domaći muzičari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana