Raspisana dva javna poziva: Projektima oživljavaju Dom omladine

A. T.
Raspisana dva javna poziva: Projektima oživljavaju Dom omladine

BANjALUKA - Odjeljenje za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport objavilo je dva javna poziva, i to za sufinansiranje projekata omladinskih organizacija i organizacija za mlade u 2021. godini iz budžeta grada i poziv za podršku projektima koji će biti realizovani u Domu omladine.

Uz redovni godišnji poziv za sufinansiranje projekata omladinskih organizacija i organizacija za mlade, ove godine prvi put, raspisan je i javni poziv za sufinansiranje projekata čija će realizacija biti u Domu omladine kako bi taj prostor “oživio” i mladima ponudio raznovrsne sadržaje.

Organizacije mogu prijaviti projekte za podršku, do 10.000 KM po projektu, između ostalog, iz oblasti kao što su zapošljavanje mladih, stambena politika za mlade, obrazovanje, kultura i fizička kultura, zdravlje i socijalna politika za mlade, informisanje mladih i ravnopravnost polova.

Kada je riječ o projektima za Dom omladine, odnose se, između ostalog, na zapošljavanje mladih, stambenu politiku za mlade, obrazovanje, kulturu i fizičku kulturu, informisanje mladih i ravnopravnost polova. Najveći iznos po projektu je do 15.000 KM. Pozivi su otvoreni do 2. avgusta.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana