Raspisan poziv za dodjelu placeva u Motikama

GS
Raspisan poziv za dodjelu placeva u Motikama

BANjALUKA - Gradonačelnik Draško Stanivuković predstavio je jedan od besplatnih placeva za mlade bračne parove i samohrane roditelje, koji se nalazi u Mjesnoj zajednici Motike, na oko 700 metara od škole.

Tom prilikom je ponovo pozvao mlade bračne parove i samohrane roditelje da se prijave do ponedjeljka, do kada je i otvoren javni poziv. 

- Plac u Motikama, koji se nalazi na oko 700 metara udaljenosti od škole idealan je za porodicu. Kada je riječ o dokumentaciji, potreban je dokaz da su mladi bračni par do 35 godina, da im je mjesto prebivališta u Banjoj Luci minimalno posljednje dvije godine, te da u mjestu rođenja i prebivališta nemaju nepokretnost, odnosno kuću ili plac na svoje ime – istakao je gradondačelnik Stanivuković.

Kako je ranije naglasio gradonačelnik, u pitanju su placevi koji se nalaze u naseljima Motike, Drakulić, Kuljani, Barlovci, Vrbanja, Čokorska polja i Bistrica, te imaju oko 500 kvadrata.

Podsjećamo, uz sve to, Grad Banja Luka obezbijedio je i besplatne projkete tzv. „banjalučkog tipa kuće“ za sv naše sugrađane koji žele da grade kuću.

Naime, Lipa, Vrba i Kesten nazivi su tipskih projekata kuća koje Grad Banja Luka poklanja svim svojim građanima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana