Radovi u ulici Vida Nježića: Za kilometar saobraćajnice 200.000 KM

J. T.
Radovi u ulici Vida Nježića: Za kilometar saobraćajnice 200.000 KM

BANjALUKA - Počela je sanacija ulice Vida Nježića te će tako mještani ove ulice uskoro dobiti moderno uređenu saobraćajnicu.

Radove na ovoj lokaciji obišao je i gradonačelnik Draško Stanivuković koji je rekao da ga raduje što je započela sanacija saobraćajnice u kojoj je prethodno rađena kanalizaciona mreža.

- Izgradnja kanalizacije, za koju je izdvojeno oko 600.000 KM, u ovoj ulici je završena, omogućeni su priključci za sva domaćinstva. Time su se stvorili i uslovi da se sanira saobraćajnica - poručio je gradonačelnik.

Istakao je da je uvedena nova praksa kojom će umjesto dosadašnjeg “krpljenja” rupa po završetku svih radova na kanalizaciji na ovoj lokaciji biti urađena moderna saobraćajnica.

- Ovdje će biti urađen kilometar moderne saobraćajnice, za šta smo izdvojili preko 200.000 KM - kazao je gradonačelnik. Dodao je da je ovo samo dio ulaganja u naselje Ada.

- Očekujemo uskoro početak izgradnje nove škole vrijednosti više od četiri miliona KM. Radimo parking za stambenu zgradu za socijalno stanovanje. Ovo je najveće ulaganje u Adu - kazao je gradonačelnik.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana