Proljećna akcija “Čisto lice grada”: Odvoženje otpada i uređenje Lazareva

J. T.
Proljećna akcija “Čisto lice grada”: Odvoženje otpada i uređenje Lazareva

BANjALUKA - Velika akcija čišćenja i uređenja grada biće nastavljena i ove sedmice, i to u naseljima Lazarevo 1 i Lazarevo 2, saopštili su iz Gradske uprave.

Uz različite aktivnosti na uređenju komunalne opreme i javnih površina, stanovnici ovih naselja imaće priliku da odlože krupni otpad u postavljene kontejnere na određenim lokacijama.

- U ovim naseljima biće postavljeni kontejneri za odlaganje kabastog otpada, izuzev građevinskog, na lokacijama u ulicama Ivana Gorana Kovačića, Stojana Jankovića kod pothodnika, Milana Cvijetića na okretištu autobusa broj 13, Branka Popovića kod broja 41, te u Bitoljskoj ulici kod “Pauk službe” - rekli su iz Gradske uprave.

U okviru ove akcije u toku je i uređenje rejonskog parka u Novoj varoši, a novim sadnicama i klupama sa mjestima za parkiranje bicikala uljepšana je ulica Milana Radmana.

- Ova akcija će trajati tokom cijelog proljeća i obuhvatiće sve mjesne zajednice, počevši od centralnih, ka prigradskim i seoskim - dodali su u saopštenju iz Gradske uprave.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana