Projekat „Zlatne godine u pokretu” donosi aktivniji život penzionerima

G.S.
Foto: Banjaluka.rs.ba

BANjALUKA - Udruženje „ITEA” iz Banje Luke najavilo je projekat pod nazivom „Zlatne godine u pokretu”, koji je usmjeren na socijalizaciju i aktivniji život penzionera u najvećem gradu Srpske.

- Ovaj projekat namijenjen je svim građanima starijim od 65 godina, s ciljem poboljšanja kvaliteta života kroz niz prilagođenih aktivnosti. Inicijativa, koja je podržana od strane Grada Banje Luke, zvanično počinje od avgusta 2024. godine. U okviru projekta, naši sugrađani će imati priliku da učestvuju u različitim aktivnostima, uključujući aerobik prilagođen potrebama starijih osoba, kao i radionice socijalizacije koje će pomoći u stvaranju i jačanju društvenih veza – navade iz ovog Udruženja.

Iz Udruženja pozivaju sve zainteresovane penzionere da se prijave za učešće i iskoriste ovu priliku da poboljšaju svoje zdravlje, prošire krug prijatelja i aktivno učestvuju u zajednici.

- Za više informacija i prijave, molimo vas da nas kontaktirate putem telefona 065/588-796 (Viber) ili putem i-mejla [email protected] – dodali su organizatori.

Grad Banja luka podržao je ovaj događaj putem javnog poziva a u sklopu oblasti „Podrška aktivnostima lica treće životne dobi za samostalniji i kvalitetniji život u prirodnom okruženju”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana