Prohodni putevi kroz aktivna gradilišta u Motikama i Kuljanima

G.S.
Prohodni putevi kroz aktivna gradilišta u Motikama i Kuljanima

BANjALUKA Sa ciljem bezbjednijeg saobraćaja, po nalogu gradonačelnika Draška Stanivukovića, putevi kroz aktivna gradilišta održavaju se što prohodnijima, posebno u Kuljanima i u Motikama.

Gradonačelnik je naložio da putevi kroz aktivna gradilišta moraju biti prohodni i redovno se nasipati, što je slučaj u Motikama. Počinje i nasipanje bankina uz glavni put u Kuljanima, tako da se radovi odvijaju bez obzira na to koje je doba godine.

Stanivuković je sa saradnicima proteklog vikenda obišao nekoliko gradilišta, a sve kako bi se uvjerio u dinamiku radova. Tom prilikom naložio je da putevi budu prohodni kroz gradilišta, a ove mjere se posebno odnose na radove u Motikama i Kuljanima.

U Kuljanima je započela rekonstrukcija Prve kuljanske ulice, čime će ova glavna saobraćajnica kroz naselje dobiti novo ruho. Predviđena je kompletna obnova ove saobraćajnice koja će imati dvije kolovozne trake, trotoare i kompletnu prateću infrastrukturu. Radi se dionica od kružnog toka i dio raskrsnice kod kafića “Paž” do vrtića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana