Pripadnici Uprave za obezbjeđivanje ličnosti i objekata obradovali mališane Doma "Rada Vranješević"

S.B.
Foto: Dražan Pozderović

BANjALUKA - Pripadnici Uprave za obezbjeđivanje ličnosti i objekata donirali su danas Domu za nezbrinutu djecu "Rada Vranješević" u Banjaluci pakete sa voćem, hranom, igračkama, higijenskim potrepštinama i garderobom prikupljenom za mališane.

Ova humanitarna akcija organizovana je povodom obilježavanja Dana ove Uprave i 30 godina Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

- U okviru ove humanitarne akcije donirali smo pakete sa voćem, hranom, igračkama, higijenskim potrepštinama i garderobom prikupljenom za mališane iz ovog doma - rekao je načelnik uprave za obezbjeđivanje ličnosti i objekata u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske Borislav Šarić.

Dodao je da se ovakve akcije tradicionalno organizuju svake godine povodom vaskršnjih praznika. Vršilac dužnosti direktor Doma "Rada Vranješević" Darijana Kecman izrazila je zahvalnost povodom organizovane humanitarne akcije.

- U ime ustanove i u ime štićenika doma, želim da se zahvalim Ministarstvu unutrašnih poslova i Upravi za obezbjeđivanje ličnosti i objekata što su ovom akcijom i ove godine mališanima uljepšali vaskršnje praznike - rekla je Kecmanova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana